Esitteet

Tästä kuvastosta löydät ROTOn (Slovenia) tuotteet kuten esim. muovista tehdyt tammitynnyriä jäljittelevät tuotteet. Kaikilla ao. kuvaston tuotteilla on 10 vuoden tehdastakuu; pois lukien kottikärryjen metalliosat, hanat ja kanootit.

Esitekansi

PATAMIES® valurautatuotteet (Unkari) löydät oheisesta kuvastosta

Valurautapataesite_pikkukuva

Design-sadevedenkerääjiin ja erilaisiin vedenohjaimiin (Otto Graf GmBh, Saksa) voit tutustua alla olevan kuvaston avulla

Saksalaisen arkkitehdin Michael Hilgersin (Rephorm) suunnittelemat ratkaisut parvekkeille ovat huikeita tilansäästäjiä!

Rephorm pikkukuva

Italialaisen Fratelli Guzzinin kuvastosta ei uskoisi, että suurin osa tuotteista on muovista. Kauniita ja helppohoitoisia astioita kesäkattaukseen vaikkapa terassille.

Kansikuva

 

Hobby Flowerin (Espanja) kuvastosta löydät patentoidun altakastelujärjestelmän, joka sisältyy suurimpaan osaan ruukuista. Erityisen kaunista muotoilua löytyy heidän orkidearuukuistaan! Ehdoton, oma suosikkini on ADEL orkidearuukku.

Smart & Greenin (Ranska) mallistosta löydät valaistuja tuotteita. Tuotteet ovat johdottomia, jolloin voit päästää luovuutesi valloilleen. Tuotteissa olevat LED-valot lataat kätevästi laturilla tai kesällä aurinkolaturilla. Saatavilla on myös valaistuja tuotteita, jotka ovat täysin vedenkestäviä, joten voit laittaa valot vaikkapa uima-altaaseen tai laiturin nokkaan!

Smart & Green_kansi

Sgaravatti Trend s.r.l.:n (Italia) kuvastosta löydät mielenkiitoiset KalaMitica magneettiruukut ja -taulut. Luot näillä upeita viherseiniä, tai käytä erilaisten tavaroiden säilytykseen – vain mielikuvitus on rajana!

Euro3Plastilta (Italia) löytyy ehdottomasti suurin valikoima niin sisä- kuin ulkoruukkujakin. On altakastelujärjestelmää, on värejä ja muotoja. Lisäksi löytyy valikoima valaistuja tuotteita, esim. patsaita ja kalusteita. Perheen lemmikeillekin on omat kuvastonsa!

Tästä MITU (Euro3Plast/ Italia) kuvastosta löydät upeissa ja räiskyvissä mutta myös herkissä pastelliväreissä suojaruukut (ihania erilaisia muotoja) sisäkäyttöön. Tsekkaa myös upeat kromia (s. 58) ja lasia (s. 50) jäljittelevät suojaruukut; näitä ei läheltäkään katsottuna erota muoviksi!

Tästä Lhicum (Euro3Plast/ Italia) kuvastosta löydät mm. istutus- ja parvekeruukkuja, jotka kestävät pakkasta -20 asteeseen saakka.

Tästä Gardenie (Euro3Plast/ Italia) kuvastosta löydät perinteisempiä parvekelaatikoita ja isoja ruukkuja.

Khilia (Euro3Plast/ Italia) kuvastosta löydät kauniita ruukkuja ulos, myös valaistuja versioita! Nämä tuotteet kestävät pakkasta jopa -65 astetta!

Etrhia (Euro3Plast/ Italia) kuvastosta löydät klassista italialaista tyyliä, isoja ruukkuja ja kauniita patsaita ja pylväitä niin kotiin kuin työpaikalle, pihallesi ja terassille!

PETS (Euro3Plast/ Italia) kuvasto tarjoaa kaikkea kivaa perheen nelijalkaisille ystäville!

PETS pikkukuva

Kauttamme on tilattavissa myös Euro3Plastin PLUST kokoelman tuotteita, joista löytyy huonekaluja, ruukkuja, valaistuja tuotteita ja muita sisustuselementtejä. Tutustu valikoimiin tästä.

Nuova Pasquini e Bini (Italia) edustaa toscanalaista perinnettä mutta myös uutta modernia muotokieltä mm. isoilla tilanjakaruukuillaan. Tältä toimittajalta löytyy terrakotan väristä astetta vivahteikkaampi ja eläväisempi versio nimeltään Terra di siena.

Italialainen Nicoli valmistaa kauniita ruukkuja, myös valaistuina, sekä Swarovskin kristallein! Heidän värimaailmansa on hyvin sensuelli ja voikin sanoa, että ruukkujen ja amppeleiden värit ja muotokieli on omintakeinen ja moniulotteinen. Nicoli on jakanut esitteensä eri tuoteryhmiin.

EVOLUTION GLOSS kuvastosta löydät Nicolin (Italia) upeat, kiiltäväpintaiset ruukut, joissa yhdistyy italialainen tyyli ja muotokieli. Nämä tuotteet kestävät Suomen olosuhteet: -60°C to +80°C.

EVOLUTION MATT kuvastosta löydät Nicolin (Italia) upeat, mattapintaiset ruukut, joissa yhdistyy italialainen tyyli ja muotokieli, sekä kauniit luonnonläheiset värit. Nämä tuotteet kestävät Suomen olosuhteet: -60°C to +80°C.

Evolution Matt

EVOLUTION tuoteperheestä (Nicoli/ Italia) löytyy myös samat tuotteet valaistuna. Sarjasta ei ole erikseen kuvastoa, mutta voit tutustua tuotteisiin tästä. Nicoli (Italia) on ratkaissut valoruukkujen turvallisuuden nerokkaalla tavalla. Heidän kaikki sähköjohdot yms. ovat IP67 luokkaa ja toimivat 12V virralla eli ovat todella turvallisia myös ulkokäytössä! Voit yhdistää vaikkapa 100 erilaista ruukkua ja valoelementtiä toisiinsa ja saat näyttävät terassin/ pihan valaistuksen!

ORIGIN DECOR kuvastosta löydät Nicolin (Italia) paljon eri mallisia ruukkuja kotiin ja sisätiloihin. Tuotteet on valmistettu eko-ystävällisesti; ne eivät ole myrkyllisiä, eivät maalattuja ja ne on valmistettu kierrätysmuovista.

Origin Decor

ORIGIN ESSENTIAL kuvastosta löydät (Nicoli/ Italia) laajan valikoiman kevyitä ja kestäviä tuotteita, joissa yhdistyy käytännöllisyys ja käytettävyys. Tuotteet on valmistettu ympäristöystävällisistä materiaaleista.

Origin Essential

Nicoli (Italia) on myös alkanut valmistaa suojaruukkuja Swarovskin kristalleilla! Näillä ruukuilla luot todella tyylikkään ilmeen tilaan kuin tilaan!

Nicoli DIAMOND_kansikuva

Teraplastin (Italia) kuvastosta löydät Andy Warhol-maisia räiskyviä värejä niin kotiin kuin toimistoonkin sekä terassille/ parvekkeelle. Kuvastosta löydät myös paljon erilaisia valaistuja ruukkuja!

Italialaisen MyYour’n valikoimista löydät todella upeita design-tuotteita (katto-, seinä- ja jalkalamppuja, kalusteita ja koristeita) niin sisälle kuin ulos. Tästä ei tyyli enää parane – todellista ultramodernia suunnittelua!

Esitteen kansikuva

Puolalaisen Patrollin kuvastosta löydät kauniita ja ajattomia suojaruukkuja ja parvekelaatikoita monissa eri väreissä.

Toisen puolalaisen eli Prosperplastin kuvastosta löytyy jokaiselle jotakin. Itse ihastuimme puutarhakasseihin ja rajausaitoihin. Mikä on Sinun suosikkisi?

Puolalaisen Pd Conceptin tuotekehitystä voisi kuvailla sanalla innovatiivinen. Pd Concept tekee omaa suunnittelutyötä, joista valikoiman löydät ensimmäisestä kuvastosta. Pd Concept toimii myös sopimusvalmistajana muille designereille ja tuotevalikoiman löydät toisesta kuvastosta. Molemmista valikoimista löytyy niin perinteisiä kuin hieman eksoottisempiakin tuotteita. Kaupunkien ja yritysten vihervastaaville löytyy täältä hauskoja ratkaisuja.

Kansikuva

Kansikuva Stars