Suunnittelupalvelut

Puutarhakokki Oy tarjoaa kokonaisvaltaista suunnittelupalvelua niin pihalle kuin sisällekin; toisin sanoen kauttamme saat pihasuunnittelupalvelua ja sisustussuunnittelupalvelua.

Piha- ja sisustussuunnittelussa lähtökohtana on aina asiakkaan persoonalliset ja yksilölliset toiveet, tarpeet ja odotukset, jotka kartoitetaan perusteellisesti ensimmäisellä tapaamiskerralla. Hyvä suunnitelma ottaa huomioon luontaiset lähtökohdat ja on realistinen, jonka vuoksi on tärkeää haarukoida jo heti ensi metreillä tarvittava budjetti muutokselle.

Hyvin suunniteltu ja toteutettu muutos joko pihalla tai sisällä monesti nostaa kiinteistön arvoa.

Pihasuunnitelma voi olla esim. pihakonsultointi, idea- tai luonnossuunnitelma tai yleissuunnitelma. Sama koskee sisustussuunnitelmiamme. Pihasuunnittelussa yleissuunnitelmaa voi täydentää istutussuunnitelmalla, määrälaskemilla, detaljisuunnitelmilla ja -piirroksilla, hoitosuunnitelmalla sekä kustannusarviolla. Sisustussuunnitelmakin voidaan pilkkoa osiin mm. väri- ja valaistussuunnitelmiksi.

Mikäli kaipaa ammattilaisen apua, ota reippaasti yhteyttä joko yhteydenottolomakkeella, meilitse tai soita numeroon 040-717 8855!

Voit myös varata ajan alla olevasta kalenterista (tulossa!) ja voimme alkaa tehdä toiveistasi totta!