Ale!
kitchen
pyramid_violetpyramid_rosepyramid_redpyramid_orangepyramid_mint_greenpyramid_lime_greenpyramid_icepyramid_gunmetalpyramid_emerald_greenpyramid_cyclamenpyramid_coralpyramid_charcoalpyramid_burgundypyramid_banana_yellowpyramid_apricotmodernes wohnzimmerLiving roomKalamitica_219Interior of playroom.キッチンInterior of playroom.Luxurious white bedroom interior with double bedbagno moderno con vasca e box doccia in muraturaModern Luxury Bathroom Design InteriorCUCINApojanhuone magneettimagneettiruukutkeittioMagneettiruukku ja sähkökaappimagneetticollagemagneetti22Collagekylppäri ja magneettiruukut

Magneettiruukku Pyramidi

5 5:stä perustuen 1 asiakasarvosteluun
(1 tuotearvio)

9,00 13,00  7,00 10,00 

KalaMitica konsepti syntyi tarpeesta löytää innovatiivinen ratkaisu kukkien ja kasvien esillepanoon. Näin syntyi muovista tehty magneettiruukku, johon on valmistusvaiheessa omalla patentoidulla menetelmällä lisätty magneetti kiinnitystä varten.

Magneetti on valmistusvaiheessa lisätty tuotteeseen siten, että magneettiruukku on mahdollista kiinnittää mihin tahansa metalliin niin ettei itse magneettia enää näy kiinnittämisen jälkeen.

KalaMitica magneettiruukkuja on saatavissa monissa eri muodoissa, mitoissa ja väreissä.

Tämä pyramidimallisto sisältää kaksi eri kokoa. Tuloksena on koostumus, jota voit muunnella miten vain ja milloin haluat! Käytä luovuuttasi tai hae alla olevista kuvista ideoita siihen, miten voit käyttää näitä nerokkaita magneettiruukkuja.

Halkaisijaltaan 6 cm ruukku kestää max. 500 gramman painon ja 9 cm ruukku max. kilon painon.

YouTubesta löydät valmistajan omilta sivuilta lisää ideoita ruukkujen käytöstä.

Talostakoti -blogissa vinkkejä magneettiruukkujen käytöstä. Nämähän ovat kuin Uten Silo -säilytyslokerikko!

Kuistin kautta -blogissa upeita kuvia neutraalin sävyisistä magneettiruukuista ja valoista, joita saa Kuutio 6cm magneettiruukkuun.

Ruukku ⌀ 6 cm = 9€
Ruukku ⌀ 9 cm = 13€

Poista

Tuotekuvaus

KalaMitica konsepti syntyi tarpeesta löytää innovatiivinen ratkaisu kukkien ja kasvien esillepanoon. Näin syntyi muovista tehty magneettiruukku, johon on valmistusvaiheessa omalla patentoidulla menetelmällä lisätty magneetti kiinnitystä varten. Magneetti on valmistusvaiheessa lisätty tuotteeseen siten, että magneettiruukku on mahdollista kiinnittää mihin tahansa metalliin niin ettei itse magneettia enää näy kiinnittämisen jälkeen. KalaMitica magneettiruukkuja on saatavissa monissa eri muodoissa, mitoissa ja väreissä. Tämä pyramidimallisto sisältää kaksi eri kokoa. Tuloksena on koostumus, jota voit muunnella miten vain ja milloin haluat! Käytä luovuuttasi tai hae alla olevista kuvista ideoita siihen, miten voit käyttää näitä nerokkaita magneettiruukkuja. Halkaisijaltaan 6 cm ruukku kestää max. 500 gramman painon ja 9 cm ruukku max. kilon painon.

YouTubesta löydät valmistajan omilta sivuilta lisää ideoita ruukkujen käytöstä.

Talostakoti -blogissa vinkkejä magneettiruukkujen käytöstä. Nämähän ovat kuin Uten Silo -säilytyslokerikko!

Kuistin kautta -blogissa upeita kuvia neutraalin sävyisistä magneettiruukuista ja valoista, joita saa Kuutio 6cm magneettiruukkuun.

Ruukku ⌀ 6 cm = 9€
Ruukku ⌀ 9 cm = 13€

Lisätiedot

Väri - Pyramidi

Aprikoosi, Banaaninkeltainen, Burgundi, Harmaa, Jää, Koralli, Lime, Minttu, Musta, Oranssi, Punainen, Roosa, Smaragdin vihreä, Syklaami, Violetti

Pyramidi-koko

ø 6 cm, ø 9 cm

1 arvio tuotteelle Magneettiruukku Pyramidi

 1. 5 / 5

  :

  Aivan ihania! Ruukut ovat nyt jääkaapin ovessa ja niissä Turun puutarhamessuilta ostamani pienet taimet odottamassa lämpimämpiä istutuskelejä. Ostan näitä lisää.

  • :

   Hei!

   Kiitos ihanasta palautteesta! Onpa mukava kuulla, että magneettiruukkumme tuottavat iloa ja myös tavallaan uutta elämää! Mikäli mahdollista, niin mielelläni vastaanottaisin vaikka kuvan ruukuista taimien kera tuonne meidän Facebook-sivuillemme?

   Mukavaa kevättä!

   T: Nina

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *