12014 tuotekuva_uusi
12014 sileä puoli_uusi12014 parilapuoli_uusiFiiliskuva

PATAMIES® valurautainen kaksipuoleinen parila

32,00 

Tällä PATAMIES® valurautaisella, kaksipuolisella parilalla loihdit nopeasti upeita kulinaristisia elämyksiä kaikilla paistopinnoilla (kaasu, sähkö, keraaminen, induktio liesi, avotakka, hiillos ja uuni). Suosittelemme käyttämään patakintaita tai -lappuja käyttäessäsi parilaa. PATAMIES® valurautainen parila lämpenee nopeasti ja tasaisesti antaen näin hyvän paisto-ominaisuuden.

Ennen ensimmäistä käyttökertaa kannattaa valurautainen parila käsitellä seuraavien ohjeiden mukaan: puhdista parila ja sivele siihen ohuesti auringonkukkaöljyä. Laita parila kylmään uuniin ritilälle alassuin – tämä on tärkeää; öljy ei saa muodostaa lammikoita. Laita ritilän alle uuninpelti ja alumiinipaperia, ettei tippuva öljy pala uunin pohjaan. Laita uuni päälle 275 asteeseen ja kun uuni on lämmennyt, anna parilan olla uunissa 15 min. Käännä uuni pois päältä ja jäähdytä. Kun uuni on jäähtynyt, sivellään uusi rasvakerros ja toistetaan lämmitys; aina kylmästä kylmään. Uuden parilan ollessa kyseessä, toista tämä 3 kertaa. Idea on siinä, että rasva palaa parilaan kiinni ja täyttää valuraudan huokoset muodostaen liukkaan ja suojaavan pinnan, johon ei tartu yhtään sen kummemmin kuin tefloniin. Jatkossa jokaisen käytön jälkeen tiskaa tiskiharjalla ja lämpimällä vedellä, yleensä tiskiainetta ei tarvita.

MUISTA kuivata parila heti tiskaamisen jälkeen! Jos parilaa ei käytetä pitkään aikaan, kannattaa sivellä ohut kerros auringonkukkaöljyä parilaan suojaksi.

PATAMIES® parilan mitat: 51 x 24 x 1,5 cm. Tasaisen paistoalueen mitat: 40,5 x 24,5 cm ja parila-alueen 41 x 19 cm.

Varastossa

Tuotekuvaus

Valurautainen kaksipuoleinen parila grilliin

Tällä PATAMIES® valurautaisella, kaksipuolisella parilalla loihdit nopeasti upeita kulinaristisia elämyksiä kaikilla paistopinnoilla (kaasu, sähkö, keraaminen, induktio liesi, avotakka, hiillos ja uuni). Suosittelemme käyttämään patakintaita tai -lappuja käyttäessäsi parilaa. PATAMIES® valurautainen parila lämpenee nopeasti ja tasaisesti antaen näin hyvän paisto-ominaisuuden. Ennen ensimmäistä käyttökertaa kannattaa valurautainen parila käsitellä seuraavien ohjeiden mukaan: puhdista parila ja sivele siihen ohuesti auringonkukkaöljyä. Laita parila kylmään uuniin ritilälle alassuin – tämä on tärkeää; öljy ei saa muodostaa lammikoita. Laita ritilän alle uuninpelti ja alumiinipaperia, ettei tippuva öljy pala uunin pohjaan. Laita uuni päälle 275 asteeseen ja kun uuni on lämmennyt, anna parilan olla uunissa 15 min. Käännä uuni pois päältä ja jäähdytä. Kun uuni on jäähtynyt, sivellään uusi rasvakerros ja toistetaan lämmitys; aina kylmästä kylmään. Uuden parilan ollessa kyseessä, toista tämä 3 kertaa. Idea on siinä, että rasva palaa parilaan kiinni ja täyttää valuraudan huokoset muodostaen liukkaan ja suojaavan pinnan, johon ei tartu yhtään sen kummemmin kuin tefloniin. Jatkossa jokaisen käytön jälkeen tiskaa tiskiharjalla ja lämpimällä vedellä, yleensä tiskiainetta ei tarvita. MUISTA kuivata parila heti tiskaamisen jälkeen! Jos parilaa ei käytetä pitkään aikaan, kannattaa sivellä ohut kerros auringonkukkaöljyä parilaan suojaksi.

PATAMIES® parilan mitat: 51 x 24 x 1,5 cm. Tasaisen paistoalueen mitat: 40,5 x 24,5 cm ja parila-alueen 41 x 19 cm.

Lisätiedot

Paino 4 kg
Mitat 51 x 24 x 3 cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen tuotearvio “PATAMIES® valurautainen kaksipuoleinen parila”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *