15511 pitkävartinen paistinpannu_uusi
15511 kuva 2_uusi

PATAMIES® valurautainen paistinpannu pitkällä puisella kahvalla

8,00 

Tällä PATAMIES® valurautaisella paistinpannulla (kahva puuta) valmistat esim. grillijuhlissa niin kastikkeet kuin paistat pihvitkin! PATAMIES® valurautainen paistinpannu lämpenee nopeasti ja tasaisesti antaen näin hyvän paisto-ominaisuuden. Tämä paistinpannu on erityisen sovelias avotulella käytettäväksi. Puisen kahvan saat irrotettua helposti, joten saat säilytettyä tuotteen pienemmässä tilassa!

Ennen ensimmäistä käyttökertaa kannattaa valurautainen paistinpannu käsitellä seuraavien ohjeiden mukaan: puhdista pannu ja sivele siihen ohuesti auringonkukkaöljyä. Laita pannu kylmään uuniin ritilälle alassuin – tämä on tärkeää; öljy ei saa muodostaa lammikoita. Laita ritilän alle uuninpelti ja alumiinipaperia, ettei tippuva öljy pala uunin pohjaan. Laita uuni päälle 275 asteeseen ja kun uuni on lämmennyt, anna pannun olla uunissa 15 min. Käännä uuni pois päältä ja jäähdytä. Kun uuni on jäähtynyt, sivellään uusi rasvakerros ja toistetaan lämmitys. Aina kylmästä kylmään. Uuden pannun ollessa kyseessä, toista tämä 3 kertaa. Idea on siinä, että rasva palaa pannuun kiinni ja täyttää valuraudan huokoset muodostaen liukkaan ja suojaavan pinnan, johon ei tartu yhtään sen kummemmin kuin tefloniin. Jatkossa jokaisen käytön jälkeen tiskaa tiskiharjalla ja lämpimällä vedellä, yleensä tiskiainetta ei tarvita.

MUISTA kuivata pannu heti tiskaamisen jälkeen! Jos pannua ei käytetä pitkään aikaan, kannattaa sivellä ohut kerros auringonkukkaöljyä pannuun suojaksi.

PATAMIES® paistinpannun halkaisija on 21,5 cm.

Varasto loppu

Tuotekuvaus

Valurautainen paistinpannu pitkällä puisella kahvalla

Tällä PATAMIES® valurautaisella paistinpannulla (kahva puuta) valmistat esim. grillijuhlissa  niin kastikkeet kuin paistat pihvitkin! PATAMIES® valurautainen paistinpannu lämpenee nopeasti ja tasaisesti antaen näin hyvän paisto-ominaisuuden. Tämä paistinpannu on erityisen sovelias avotulella käytettäväksi. Puisen kahvan saat irrotettua helposti, joten saat säilytettyä tuotteen pienemmässä tilassa! Ennen ensimmäistä käyttökertaa kannattaa valurautainen paistinpannu käsitellä seuraavien ohjeiden mukaan: puhdista pannu ja sivele siihen ohuesti auringonkukkaöljyä. Laita pannu kylmään uuniin ritilälle alassuin – tämä on tärkeää; öljy ei saa muodostaa lammikoita. Laita ritilän alle uuninpelti ja alumiinipaperia, ettei tippuva öljy pala uunin pohjaan. Laita uuni päälle 275 asteeseen ja kun uuni on lämmennyt, anna pannun olla uunissa 15 min. Käännä uuni pois päältä ja jäähdytä. Kun uuni on jäähtynyt, sivellään uusi rasvakerros ja toistetaan lämmitys. Aina kylmästä kylmään. Uuden pannun ollessa kyseessä, toista tämä 3 kertaa. Idea on siinä, että rasva palaa pannuun kiinni ja täyttää valuraudan huokoset muodostaen liukkaan ja suojaavan pinnan, johon ei tartu yhtään sen kummemmin kuin tefloniin. Jatkossa jokaisen käytön jälkeen tiskaa tiskiharjalla ja lämpimällä vedellä, yleensä tiskiainetta ei tarvita. MUISTA kuivata pannu heti tiskaamisen jälkeen! Jos pannua ei käytetä pitkään aikaan, kannattaa sivellä ohut kerros auringonkukkaöljyä pannuun suojaksi.

PATAMIES® paistinpannun halkaisija on 21,5 cm.

Lisätiedot

Paino 1 kg
Mitat 66 x 21.5 x 5 cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen tuotearvio “PATAMIES® valurautainen paistinpannu pitkällä puisella kahvalla”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *