Ale!
Valurautapaistinpannu puukahvalla

PATAMIES® valurautainen paistinpannu puisella kahvalla

29,00  19,00 

Tällä PATAMIES® valurautaisella paistinpannulla (kahva puuta) valmistat niin kastikkeet kuin paistat pihvitkin! PATAMIES® valurautainen paistinpannu lämpenee nopeasti ja tasaisesti antaen näin hyvän paisto-ominaisuuden.

Ennen ensimmäistä käyttökertaa kannattaa valurautainen paistinpannu käsitellä seuraavien ohjeiden mukaan: puhdista pannu ja sivele siihen ohuesti auringonkukkaöljyä. Laita pannu kylmään uuniin ritilälle alassuin – tämä on tärkeää; öljy ei saa muodostaa lammikoita. Laita ritilän alle uuninpelti ja alumiinipaperia, ettei tippuva öljy pala uunin pohjaan. Laita uuni päälle 275 asteeseen ja kun uuni on lämmennyt, anna pannun olla uunissa 15 min. Käännä uuni pois päältä ja jäähdytä. Kun uuni on jäähtynyt, sivellään uusi rasvakerros ja toistetaan lämmitys. Aina kylmästä kylmään. Uuden pannun ollessa kyseessä, toista tämä 3 kertaa. Idea on siinä, että rasva palaa pannuun kiinni ja täyttää valuraudan huokoset muodostaen liukkaan ja suojaavan pinnan, johon ei tartu yhtään sen kummemmin kuin tefloniin. Jatkossa jokaisen käytön jälkeen tiskaa tiskiharjalla ja lämpimällä vedellä, yleensä tiskiainetta ei tarvita.

MUISTA kuivata pannu heti tiskaamisen jälkeen! Jos pannua ei käytetä pitkään aikaan, kannattaa sivellä ohut kerros auringonkukkaöljyä pannuun suojaksi.

PATAMIES® paistinpannun halkaisija on 26 cm.

Varastossa

Tuotekuvaus

Valurautainen paistinpannu puisella kahvalla

Tällä PATAMIES® valurautaisella paistinpannulla (kahva puuta) valmistat niin kastikkeet kuin paistat pihvitkin! PATAMIES® valurautainen paistinpannu lämpenee nopeasti ja tasaisesti antaen näin hyvän paisto-ominaisuuden. Ennen ensimmäistä käyttökertaa kannattaa valurautainen paistinpannu käsitellä seuraavien ohjeiden mukaan: puhdista pannu ja sivele siihen ohuesti auringonkukkaöljyä. Laita pannu kylmään uuniin ritilälle alassuin – tämä on tärkeää; öljy ei saa muodostaa lammikoita. Laita ritilän alle uuninpelti ja alumiinipaperia, ettei tippuva öljy pala uunin pohjaan. Laita uuni päälle 275 asteeseen ja kun uuni on lämmennyt, anna pannun olla uunissa 15 min. Käännä uuni pois päältä ja jäähdytä. Kun uuni on jäähtynyt, sivellään uusi rasvakerros ja toistetaan lämmitys. Aina kylmästä kylmään. Uuden pannun ollessa kyseessä, toista tämä 3 kertaa. Idea on siinä, että rasva palaa pannuun kiinni ja täyttää valuraudan huokoset muodostaen liukkaan ja suojaavan pinnan, johon ei tartu yhtään sen kummemmin kuin tefloniin. Jatkossa jokaisen käytön jälkeen tiskaa tiskiharjalla ja lämpimällä vedellä, yleensä tiskiainetta ei tarvita. MUISTA kuivata pannu heti tiskaamisen jälkeen! Jos pannua ei käytetä pitkään aikaan, kannattaa sivellä ohut kerros auringonkukkaöljyä pannuun suojaksi.

PATAMIES® paistinpannun halkaisija on 26 cm.

Lisätiedot

Paino 2 kg
Mitat 48 x 28 x 6.5 cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen tuotearvio “PATAMIES® valurautainen paistinpannu puisella kahvalla”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *