Quattro sisus
Quattro ruskeaQuattro ruskea_2Quattro ruskea_1Quattro asennettunaQuattro asennettunaQuattro harmaa_2Quattro harmaa_1Quattro harmaa

Quattro vedenohjaaja

5 5:stä perustuen 1 asiakasarvosteluun
(1 tuotearvio)

19,00 

Toimivaan sadevedenkeruukokonaisuuteen tarvitaan sadevedenkerääjä, vedenohjaaja tai suodatin, sekä hana.

Quattro vedenohjaaja sopii neliönmallisiin ränneihin, joiden leveys on 70-110 mm.

Vedenohjaajassa on kätevästi sekä kesä- että talviasento.

Vedenohjaajan sisällä on siivilä, joka suodattaa roskia.

Quattro vedenohjaaja sopii max. 50 neliön kattopinta-alalle.

Katso lisäinfoa tavarantoimittajan asennusohjeesta (englanninkielinen).

Poista

Tuotekuvaus

Vedenohjaaja sadevedenkerääjään

Toimivaan sadevedenkeruukokonaisuuteen tarvitaan sadevedenkerääjä, vedenohjaaja tai suodatin, sekä hana.

Quattro vedenohjaaja sopii neliönmallisiin ränneihin, joiden leveys on 70-110 mm.  Vedenohjaajassa on kätevästi sekä kesä- että talviasento. Vedenohjaajan sisällä on siivilä, joka suodattaa roskia. Quattro vedenohjaaja sopii max. 50 neliön kattopinta-alalle. Katso lisäinfoa tavarantoimittajan asennusohjeesta (englanninkielinen).

Lisätiedot

Mitat 10.3 x 13.3 x 11.9 cm

1 arvio tuotteelle Quattro vedenohjaaja

 1. 5 / 5

  :

  Tämä on toimiva keksintö ja sen toteuttava kapine. Vedenkerääjä asennetaan rakennuksen sadevesiränniin ja liitetään tynnyriin, johon sadevesi kertyy.

  Asennus on helppo, jos osaat käyttää metrimittaa ja rautasahaa tai kulmahiomakonetta katkaisulaikalla. OIkea asennuskohta vedenohjaajalle mitataan sadevesiränniputkesta ja merkitään kynällä. Sitten vesiränni katkaistaan, joko rautasahalla tai kulmahiomakoneella leikatenn, ja vedenohjaaja liitetään ränniputken väliin. Asennukseen kuluu aikaa hyvin suunnitellen noin 30 minuuttia.

  Kun vedenohjaaja eli sadevesisieppari on liitetty ränniin, voi sen alle sovitella tynnyrin, jonne sadevesi kertyy. Tynnyri pitää ostaa erikseen, se ei sisälly tähän tuotteeseen.

  Tynnyristä voit käyttää sadevettä kukkien ja kasvimaan kasteluun, se on taloudellista ja kasveillekin parempaa kuin kylmä vesijohtovesi.

  Vedenohjaajassa on kaksi asentoa, joista toisella vesi menee normaalisti alas sadevesikaivoon ja toisella ohjautuu sadevesikerääjään eli tynnyriin.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *