6247 rainBARREL 240 L_B
Sadevedenkerääjä_iso kuvaSadevesitynnyri 120L jalustalla360 tynnyri ja Speedy asiakkaan mökin kulmallaTammitynnyri ja vanha hirsimökki6247 Water Barrel with Gardena pipe

Sadevesitynnyri 240L

199,00 

Kerää sadevesi talteen tyylikkäästi!

Tämä elintarvikemuovista valmistettu 240 litran tynnyri jäljittelee aitoa tammitynnyriä erehdyttävän paljon.

Tiesithän myös, että sadevesi on puutarhan kasveille parempaa ja ravinteikkaampaa vettä kuin vesijohtovesi?

Yhdistät sadevesitynnyrin kätevästi syöksytorveen erilaisilla vedenohjaimilla.

Sadevesitynnyri on erittäin kevyt, joten sen siirtäminen paikasta toiseen on helppoa.

Sadevesitynnyri on läpivärjättyä muovia, joten pienet naarmutkaan eivät ulkonäköä haittaa!

Sadevesitynnyri on UV-suojattu, joten tuote säilyttää värinsä kovimmillakin helteillä.

Sadevesitynnyri on säänkestävä, kestäen helteitä +80 asteeseen ja pakkastakin jopa -65 astetta. Muista kuitenkin tyhjentää sadevesitynnyri talveksi!

Sadevesitynnyrin mukana tulee kansi ja muovinen hana. Sadevesitynnyrissä on kaksi reikää; alimmainen reikä on läpireikä, johon tulee tuotteen mukana hana. Ylemmän reiän saat tarvittaessa käyttöön ja yhdistät siihen vaikka puutarhaletkun.

Sadevesitynnyriin on saatavilla erikseen myös jalusta.

Tuotteen koko: 70 x 86 cm

Varasto loppu

Tuotekuvaus

Sadevesitynnyri 240L

Kerää sadevesi talteen tyylikkäästi! Tämä elintarvikemuovista valmistettu 240 litran tynnyri jäljittelee aitoa tammitynnyriä erehdyttävän paljon. Tiesithän myös, että sadevesi on puutarhan kasveille parempaa ja ravinteikkaampaa vettä kuin vesijohtovesi? Yhdistät sadevesitynnyrin kätevästi syöksytorveen erilaisilla vedenohjaimilla. Sadevesitynnyri on erittäin kevyt, joten sen siirtäminen paikasta toiseen on helppoa. Sadevesitynnyri on läpivärjättyä muovia, joten pienet naarmutkaan eivät ulkonäköä haittaa! Sadevesitynnyri on UV-suojattu, joten tuote säilyttää värinsä kovimmillakin helteillä. Sadevesitynnyri on säänkestävä, kestäen helteitä +80 asteeseen ja pakkastakin jopa -65 astetta. Muista kuitenkin tyhjentää sadevesitynnyri talveksi! Sadevesitynnyrin mukana tulee kansi ja muovinen hana. Sadevesitynnyrissä on kaksi reikää; alimmainen reikä on läpireikä, johon tulee tuotteen mukana hana. Ylemmän reiän saat tarvittaessa käyttöön ja yhdistät siihen vaikka puutarhaletkun. Sadevesitynnyriin on saatavilla erikseen myös jalusta.

Tuotteen koko: 70 x 86 cm

Lisätiedot

Paino 12 kg
Mitat 70 x 86 cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen tuotearvio “Sadevesitynnyri 240L”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *