15711
ValurautapaistinpannuValurautapaistinpannu 1

PATAMIES® valurautainen paistinpannu

5 5:stä perustuen 2 asiakasarvosteluun
(2 tuotearviota)

39,00 

Tällä PATAMIES® valurautaisella paistinpannulla (kahva ruostumatonta terästä) valmistat niin kastikkeet kuin paistat pihvitkin! PATAMIES® valurautainen paistinpannu lämpenee nopeasti ja tasaisesti antaen näin hyvän paisto-ominaisuuden.

Ennen ensimmäistä käyttökertaa kannattaa valurautainen paistinpannu käsitellä seuraavien ohjeiden mukaan: puhdista pannu ja sivele siihen ohuesti auringonkukkaöljyä. Laita pannu kylmään uuniin ritilälle alassuin – tämä on tärkeää; öljy ei saa muodostaa lammikoita. Laita ritilän alle uuninpelti ja alumiinipaperia, ettei tippuva öljy pala uunin pohjaan. Laita uuni päälle 275 asteeseen ja kun uuni on lämmennyt, anna pannun olla uunissa 15 min. Käännä uuni pois päältä ja jäähdytä. Kun uuni on jäähtynyt, sivellään uusi rasvakerros ja toistetaan lämmitys. Aina kylmästä kylmään. Uuden pannun ollessa kyseessä, toista tämä 3 kertaa. Idea on siinä, että rasva palaa pannuun kiinni ja täyttää valuraudan huokoset muodostaen liukkaan ja suojaavan pinnan, johon ei tartu yhtään sen kummemmin kuin tefloniin. Jatkossa jokaisen käytön jälkeen tiskaa tiskiharjalla ja lämpimällä vedellä, yleensä tiskiainetta ei tarvita.

MUISTA kuivata pannu heti tiskaamisen jälkeen! Jos pannua ei käytä pitkään aikaan, kannattaa sivellä ohut kerros auringonkukkaöljyä pannuun suojaksi.

PATAMIES® paistinpannun halkaisija on 28 cm.

Varasto loppu

Tuotekuvaus

Valurautainen paistinpannu

Tällä PATAMIES® valurautaisella paistinpannulla (kahva ruostumatonta terästä) valmistat niin kastikkeet kuin paistat pihvitkin! PATAMIES® Valurautainen paistinpannu lämpenee nopeasti ja tasaisesti antaen näin hyvän paisto-ominaisuuden. Ennen ensimmäistä käyttökertaa kannattaa valurautainen paistinpannu käsitellä seuraavien ohjeiden mukaan: puhdista pannu ja sivele siihen ohuesti auringonkukkaöljyä. Laita pannu kylmään uuniin ritilälle alassuin – tämä on tärkeää; öljy ei saa muodostaa lammikoita. Laita ritilän alle uuninpelti ja alumiinipaperia, ettei tippuva öljy pala uunin pohjaan. Laita uuni päälle 275 asteeseen ja kun uuni on lämmennyt, anna pannun olla uunissa 15 min. Käännä uuni pois päältä ja jäähdytä. Kun uuni on jäähtynyt, sivellään uusi rasvakerros ja toistetaan lämmitys. Aina kylmästä kylmään. Uuden pannun ollessa kyseessä, toista tämä 3 kertaa. Idea on siinä, että rasva palaa pannuun kiinni ja täyttää valuraudan huokoset muodostaen liukkaan ja suojaavan pinnan, johon ei tartu yhtään sen kummemmin kuin tefloniin. Jatkossa jokaisen käytön jälkeen tiskaa tiskiharjalla ja lämpimällä vedellä, yleensä tiskiainetta ei tarvita. MUISTA kuivata pannu heti tiskaamisen jälkeen! Jos pannua ei käytä pitkään aikaan, kannattaa sivellä ohut kerros auringonkukkaöljyä pannuun suojaksi.

PATAMIES® paistinpannun halkaisija on 28 cm.

Lisätiedot

Mitat 48 x 28 x 6.5 cm

2 arviota tuotteelle PATAMIES® valurautainen paistinpannu

 1. 5 / 5

  :

  Jee! Ainakin tämä kevyt valurautapannu on ihan pirun kova peli.

  Nyt lentää kaikki teflonhärpäkkeet mäkeen!

  Olen käyttänyt kyseistä pannua menestyksekkäästi muutaman viikon ajan ja vaikka ihan kättelyssä kananmunat tuppasivat tarttumaan vähän kiinni, niin ”luisto” näyttäisi paranevan ajan myötä niinkuin kunnon valurautavehkeissä pitäisikin (päinvastoin kun pinnoitetuissa).

  Vaikka paksuimpien piffilöiden, tai paistin pinnan kiinni paistamiseen tulen jatkossakin käyttämään todennäköisesti raskaampaa valurautapannua, niin jokapäiväiseen ”kevyempään” paistamiseen tuo on mitä mainioin kapistus. Veikkaan että asianmukaisella huolenpidolla tuosta riittää vielä hupia jälkipolvillekin.

  Erittäin hyvä ja kestävän oloinen kapistus.

  Muistakaahan että paistamisen jälkeen välitön vesipesu ja kuivaus sekä ajoittainen rasvaus pitää valurautavehkeet kuosissa kunnossa =)

 2. 5 / 5

  :

  Mukavan kevyt valurautapannu, jossa onnistuu kaikki paistamiset. Tulee käytettyä monta kertaa viikossa eikä näytä menneen miksikään. Toki aina öljyän pannun välillä.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *